22 Mart 2012 Perşembe

Alp Kaan 1 yaşında :)

Doğum günümüzü şenliklerle kutladık :)


İstanbul-Yalova arası koşuşturmamıza, bu defada Alp Kaan’ın doğum gününü ekledik. Cuma akşamı Yalova’da, Pazar günü İstanbul’da olmak üzere 2 ayrı kutlama yapıldı. Her ne kadar olayın kendi doğum günü olduğunu Alp Kaan anlamadıysa da evin kalabalık oluşu, herkesin onu alkışlaması çok hoşuna gitti. Alp Kaan resimlerde gülsün diye evde sürekli bir “alkııııışşş” sesi yükseldi. Babasıyla ona Zeki Müren demeye başladık. Zira ortalıkta alkışlarla yaşıyorum modunda dolaşıyor.

Doğum günü, pasta, hediye kelimelerinin anlamlarını bilmese de oyuncağın ne olduğunu çok iyi biliyor. Babasının doğum günü hediyesi olarak aldığı kamyon onu mutlu etmeye yetti de arttı bile… Önce içine birkaç oyuncak doldurdu. Sonra ileri geri iteledi. Baktı olmayacak her şeyi çıkartıp içine kendi oturdu. :)

İlk doğum günleri çocuklar için bir şey ifade etmese de anne-babalar için oldukça önemli. Sonuçta bizimde anne-baba olduğumuz ilk gün. Bir yandan hazırlıklar yapılırken, bir yandan da 1 yıl önce o gün yaşananlar gülümseyerek anılıyor. Anılar tazeleniyor.

Doğum günü bahane ama Alp Kaan’ın mutlu olması, yüzünde gülücükler oluşması her şeye değer... 








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder